Τι είναι το OVASEM

Το OVASEM είναι ένα καινοτόμο και εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της Υπογονιμότητας και είναι κοινό για γυναίκες και άνδρες. Τα συστατικά που περιέχει, έχουν παρατηρηθεί και μελετηθεί ενδελεχώς, βάσει της διεθνούς βιβλιογραφίας, για την ενίσχυση της γονιμότητας, τόσο από μόνα τους καθώς και σε συνέργεια μεταξύ τους, δίνοντας άριστα αποτελέσματα σε ζευγάρια που ταλαιπωρούνται από την Υπογονιμότητα.

Περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία συνδέονται με σημαντική αύξηση των κυήσεων και βελτίωση των βασικότερων παραμέτρων που σχετίζονται με την καλή υγεία του βρέφους. Με επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα οπού αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητά τους στη βελτίωση της γονιμότητας. Με πλήθος βιταμινών και μετάλλων για την ενίσχυση του οργανισμού.

Κανένα από τα υλικά εντός αυτού του προϊόντος, δεν προέρχονται από γενετικά τροποποιημένες πηγές όπως επίσης δεν υπάρχει κατεργασία σε οποιοδήποτε στάδιο για τη μείωση κάθε βιολογικού παράγοντα. Όλα τα συστατικά είναι κατά φθίνουσα τάξη σε βάρος τέτοιο ώστε οι μεταφορείς και παράγοντες διασποράς να περιλαμβάνονται στο συνολικό βάρος της κάθε κάψουλας. Και οι ποσότητες των εκδόχων, ωστόσο θα πρέπει να είναι υπό εκτίμηση. Φυσικά συστατικά που προέρχονται ποικίλουν σε αμφότερες τις φυσικές και οργανοληπτικές ιδιότητες, συνεπώς η εμφάνιση των προϊόντων που περιέχουν αυτές μπορεί να διαφέρουν χωρίς ωστόσο οι ιδιότητες τους να αλλάζουν και να μεταβάλλουν την πυκνότητα αλλά και τον τύπου του εκδόχου.

Τέτοιες αλλαγές θα κοινοποιούνται στη δήλωση ετικέτας όπου απαιτείται ή σε περίπτωση υπέρβασης των ορίων της BP σχετικά με το βάρος ή αφομοίωσης. Όλα τα αλλεργιογόνα είναι στο πλαίσιο του κανονισμού που περιλαμβάνεται στην Λίστα Καταναλωτών 1169/2011 που διακινούνται εντός του εργοστασίου. Έχουμε επίσης διαδικασίες για την πρόληψη της μόλυνσης, ωστόσο η πιθανότητα να υπάρχουν ίχνη μπορεί να είναι πιθανή χωρίς όμως αυτά να επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Μεταβολές στην συνολικό βάρος από τις κάψουλες είναι απίθανο να συμβούν και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα.

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά συνδέονται με σημαντική αύξηση των κυήσεων και βελτίωση των βασικότερων παραμέτρων που σχετίζονται με την καλή υγεία του βρέφους. Ιδιαίτερη βάση έχει δοθεί στην αντιοξειδωτική δράση καθώς το οξειδωτικό στρες είναι από τις βασικότερες αιτίες υπογονιμότητας σε άνδρες και γυναίκες.

Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επίτευξη μιας εγκυμοσύνης. Τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί πρέπει να εξασφαλίζουν την απαραίτητη πρόσληψη των σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεται ο οργανισμός.

Συχνά μια ισορροπημένη διατροφή δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες σας σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία αλλά είναι υποχρεωτική να συμβαίνει καθ΄όλη την διάρκεια λήψης του συμπληρώματος.

Το OVASEM ουσιαστικά, βελτιώνει τις μεταβολικές παραμέτρους και τα συστατικά του έχουν πλειοτροπικές δράσεις σε όργανα και συστήματα.

Ενδεικτικά το OVASEM είναι αποτελεσματικό: